Over mij

Onderwijs heeft mijn passie. Het samen met kinderen en jongeren zoeken naar een aanpak die voor hen werkt is steeds weer een avontuurlijke en boeiende zoektocht. Het geeft mij veel voldoening wanneer een leerling beter in zijn of haar vel zit, het leren weer gaat lukken en de prestaties verbeteren. Ik werk daarbij graag samen met ouders, leerkrachten en eventuele andere bij de leerling betrokken mensen.

Ik heb een brede ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Met de opleiding Master Educational Needs (Fontys) heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen op het gebied van leren en leerproblemen. Daarbij heb ik oog voor motivatie, leren leren, faalangst en onderpresteren. Ook heb ik veel ervaring met de begeleiding en het verzorgen van uitdagend onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen.

Sinds 2013 heb ik een praktijk voor remedial teaching en bijles en ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers, de LBRT.

Wanneer u interesse heeft in mijn achtergrond en werkervaring, dan kunt u die vinden op LinkedIn. In de rechterkolom kunt u reviews vinden van ouders en leerlingen over mijn begeleiding.